Registrars

De procedure om deelnemer, of te wel registrar te worden is eenvoudig. Op deze pagina is de procedure in een aantal stappen beschreven:

  • Download de non disclosure overeenkomst (klik hier). Deze overeenkomst verplicht u nog niet tot deelname maar geeft toegang tot alle registrar informatie.
  • Onderteken de NDA en email het document naar support[at]domain.co.nl.
  • U ontvangt vervolgens toegang tot het Registrar gedeelte (door in te loggen) op deze website.
    In dit besloten deel vindt u het registrar pakket (incl prijzen), de registrar overeenkomst en ondersteunend promotiemateriaal.
  • Stuur de ondertekende overeenkomst, vergezeld van uw KVK uittreksel en uw BTW nummer* per email naar support[at]domain.co.nl en koop registratiecredits.
    • Installeer de API

Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen en u volledige toegang tot een persoonlijk CO.NL Registratie account verschaffen.

Accreditatie als Registrar levert u ook de mogelijkheid op om Marketing euro te verdienen!

*Bedrijven binnen de EU zonder een BTW-nummer en bedrijven zonder vestiging binnen de EU worden op basis van de Nederlandse tarieven aangeslagen (21%)

Marketing Euro

CO.NL hecht veel waarde aan het gebruik en de promotie van .co.nl domeinnamen. Om die reden is er een cost sharing programma in het leven geroepen waarmee de operator in de Marketingkosten van haar registrars wil gaan delen. Meer informatie over dit programma vindt u in de Registrar area.

Meer info