Registrars

De procedure om deelnemer, oftewel registrar te worden is eenvoudig. Op deze pagina is de procedure in een aantal stappen beschreven:

In drie stappen aanmelden als registrar

  • Download de registrar accreditation agreement. Deze overeenkomst verplicht u nog niet tot deelname maar geeft toegang tot alle registrar informatie.
  • Stuur de ondertekende overeenkomst, vergezeld van uw KVK uittreksel en uw BTW nummer* per email naar support@domain.co.nl en koop registratiecredits.
    • Installeer de API
  • U ontvangt vervolgens toegang tot het Registrar gedeelte (door in te loggen) op deze website.
    In dit besloten deel vindt u het registrar pakket (incl prijzen), de registrar overeenkomst en ondersteunend promotiemateriaal.

Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen en u volledige toegang tot een persoonlijk CO.NL Registratie account verschaffen.

Accreditatie als Registrar levert u ook de mogelijkheid op om Marketing euro te verdienen!

*Bedrijven binnen de EU zonder een BTW-nummer en bedrijven zonder vestiging binnen de EU worden op basis van de Nederlandse tarieven aangeslagen (21%)

Marketing Euro

CO.NL hecht veel waarde aan het gebruik en de promotie van .co.nl domeinnamen. Om die reden is er een cost sharing programma in het leven geroepen waarmee de operator in de Marketingkosten van haar registrars wil gaan delen. Meer informatie over dit programma vindt u in de Registrar area.

Meer info